homepage het bedrijf de collectie info

MiLoco meubel&interieurvormgeving is een bedrijf dat van ontwerp-schets tot het uiteindelijke produkt alles in eigen hand houdt en daardoor een hoge kwaliteitstandaard kan garanderen.

Omdat MiLoco meubel&interieurvormgeving haar ontwerpen op zeer kleine schaal produceert, met een maximale oplage van tien stuks per ontwerp, kan ik hier door zeggen dat deze zeer exclusief zijn. En dit wordt nog een keer benadrukt door het gebruik van exclusieve houtsoorten. Door deze te combineren met andere materialen als bijvoorbeeld: RVS, messing, glas, natuursteen, ruwe onbewerkte materialen, en door middel van het spelen met licht in haar ontwerpen zijn de MiLoco produkten zeker niet alledaags en daarom uniek te noemen. En er is in overleg van alles mogelijk.

MiLoco meubel&interieurvormgeving produceert op ambachtelijke wijze en voor haar produkten worden de beste materialen gebruikt. Of het nu een enkel meubelstuk, een kleine serie, een balie of kantoormeubilair is, MiLoco levert design voor een redelijke prijs en met een niet alledaagse vormgeving.